fredag 12 oktober 2007

Gossip Girl; Allt och lite till - Cecily von Zeigesar

Serena och Blair är återigen bästa vänner och nu är de lika oskiljaktliga som alltid. Nate tycks ha gått vidare med sitt liv, han träffar fortfarande den söta med så missanapassade Jenny även om han har tycks ha svårt glömma hur snygg Blair är. Och Blair är som alltid upptagen med sig själv, hon måste skriva en riktigt bra ansökan för att komma in på Yale och Serena har nog med att hålla en riktigt ihärdig rockstjärna på avstånd...

Jag är helt chockad över att jag faktiskt har hunnit läsa en hel bok den senaste veckan, med tanke på hur mycket studier det har varit, och vad passar bättre än att glömma sin tid med lite hederlig tjejglamour.

Ibland måste det få vara lite ytligt och bäst av allt, igår såg jag att de hade gjort tv-serie av böckerna och fyra (!) avsnitts har redan visats i USA, måste se dem så fort jag får tid om inte annat såg jag att Tv4 har köpt in dem så den som orkar tåla sig tills dess kan se dem på riktigt tv!

1. Gossip girl, 2. Ni vet att ni älskar mig 3. Allt och lite till

4. För det är jag värd 5. Det som passar mig 6. Leva livet här och nu


7. Ingen gör det bättre 8. Fiender i vått och torrt 9. Bara i din fantasi (Utkommer 15 november 07)

10. Would I lie to you? 11. Don't you forget about me 12. It hade to be you (Prequel)

2 kommentarer:

h3llokitty.blogg.se sa...

Haha jag har gossip girl 1 men har inte läst den än ;) Ska ta och göra det snart.

Bookhousegirl sa...

Gör det, de är faktiskt riktigt bra och glöm inte att se tv-serien på tisdagar, för att vara en filmatisering är den riktigt bra!