måndag 5 november 2007

Predikanten - Camilla Läckberg


Denna gången är det högsommar i Fjällbacka och Erika är nu höggravid när Patrik bli extrainkallad från sin semester. Detta då det har hittats en ung kvinna mördad i Kungsklyftan men det underligaste är de två skeletten man finner på samma ställe. Två unga kvinnor som blivit försvann för 24 år sedan hittas nu, men varför ligger de på samma ställe som den unga kvinnan som ingen tycks sakna och varför tycks familjen Hult ständigt vara inblandade?

Jag kan inte låta bli att tycka om Läckbergs böcker om Fjällbacka, de är småroliga, spännande och fängslande. Hela tiden vill jag veta mer och det har blivit många långpromenader den senaste tiden för att få veta hur det ska gå. Bäst av allt är kanske att hon lyckas hålla mig på halster utan att ta till fula knep!

1. Isprinsessan 2. Predikanten 3. Stenhuggaren


4. Olycksfågeln 5. Tyskungen
Hittade Läckbergs blogg där man bland annat kunde läsa om hennes nästa bok som tydligen ska heta Sjöjungfrun och hur fortskridandet med den kommande kokboken går, det fanns även bilder från inspelningen av Isprinsessan och Predikanten som nu visas på tv.