fredag 20 juli 2007

Harry Potter and the Deathly Hallows - JK Rowling

I den sjunde och sista delen om Harry Potter, pojken som överlevde måste Harry ge sig ut på sin sista resa för att förgöra mörkrets herre. En resa utan en bestämd rutt, en resa som bara har ett syfte, att hitta de resterande Horrocruxes för att slutligen förgöra Voldemort, men kommer han verkligen hitta dem i tid, och kommer han verkligen kunna få ett slut på lidandet för att skapa en värld där trollkalar och mugglare kan leva tillsammans?

Så har man läst klart den sista delen av Harry Pottr serien och det är med lite sting i hjärtat som man lägger ifrån sig den. Nu är det slut, nu finns det inga mer böcker att hoppas på att drömma om, även om det kommer komma andra böcker som är lika bra eller bättre. Men jag tyckte om den precis som alla de andra, jag må ha svårt för Rowling men hennes böcker går inte förkasta! Och bäst av allt att någon som jag förlorat hoppet i verkligen fick upprättelse, vissa är goda tills slutet oavsett!

1. Harry Potter and the Philosofers stone 2. Harry Potter and the Chamber of Secrets 3. Harry Potter and the Prizoner from Azkabahn 4. Harry Potter and the goblet of fire 5. Harry Potter and the Order of the Pheonix 6. Harry Potter and the Halfblood Prince.

Inga kommentarer: