måndag 25 juni 2007

Undead and Unpopular - MaryJanice Davidson

Sjätte delen i serien Undead-serien får Betsy besök av ett gäng torra vampyrer från Europa som söker hennes rådgivning och hon dras in i en tusenårig strid som hon helst av allt vill glömma. Mitt uppe i allt blir hennes bästa (ännu levande) vän sjuk och som om det inte var nog så måste hon hinna planera ett överraskningsparty för sin egen födelsedag!

Jag fullkomligt älskar Davidsons lättlästa chiclit, som bara så är härligt att läsa, enda som kan reta mig är att de numera ges ut i inbundet först till skillnad från de första böckerna som kom direkt i pocket, vem kom på den idén att ge riktiga strandböcker med hård pärm?

1. Undead and Unwed 2. Undead and unemployed 3. Undead and Unappreciated 4. Undead and Unreturnable

Den underbara "Undead"-serien om den så härligt ytliga Betsy Taylor som vägrar inse att hon numera är vampyrdrottning och ska egentligen ägna sig åt att styra över sina undersåtar än att shoppa skor som är hennes stora passion. Sen att superhunken Sinclair dyker upp och kräver sin del av uppmärksamheten gör inte saken bättre, att han dessutom blivit utsedd till hennes kommande make gör ingenting lättare och frågan är om ett par Manolo Blaniks verkligen kan lätta upp den tryckta stämningen.

Inga kommentarer: